Over Alice

Achtergrond

Ik heet voluit Alice Rowaan-van den Hondel.  Ik ben Nederlandse, maar ben in Duitsland geboren en heb een Duitse moeder. Het was dus niet echt een verrassing toen ik op mijn achttiende koos voor een studie Duits. Na mijn afstuderen heb ik in verschillende functies gewerkt; een overzicht vind je op LinkedIn.

Websitehulp

Doordat mijn man voor zijn bedrijf een website nodig had, ben ik te weten gekomen wat er allemaal voor nodig is om een goede site op het web te zetten. Ik vond het prachtig om te leren hoe dat moet, maar ik miste wel de begeleiding die ik had gewenst; wat ik nodig had gehad, was betaalbare, individuele hulp op maat. Ik wilde zelf de regie houden en ik had geregeld praktische vragen die ik tijdens gesprekken gericht had willen stellen. Ik had ook graag een klankbord gehad bij de keuzes waar ik voor kwam te staan. Maar een dergelijk aanbod heb ik niet kunnen vinden. Toen de website voor mijn man uiteindelijk af was, heb ik besloten om zelf zzp’ers te gaan begeleiden bij het maken van hun websites.

Jouw website, dat ben jij

De kern van dit werk is voor mij: jou helpen om jezelf zichtbaar te maken. Want ik ben ervan overtuigd, dat iedereen unieke talenten heeft die een waardevolle bijdrage zijn aan onze maatschappij.