Werkwijze

Oriënterend gesprek

We beginnen altijd met een oriënterend gesprek. Je krijgt uitgebreid de kans om mij te vertellen wat je wensen zijn, en je kunt al je vragen stellen. Dit gesprek is meestal telefonisch, maar kan natuurlijk ook een persoonlijke ontmoeting zijn.

Abonnement bij de webhost

Daarna bespreken we welke domeinnaam voor jou de beste keuze zou zijn, en vraag ik jou om een abonnement te nemen bij de webhost waar ik mee werk.

Opzet van jouw website

Voordat we daadwerkelijk jouw site gaan bouwen, maken we eerst een opzet. Welke pagina’s heb je nodig, en in welke volgorde komen ze te staan? Heb je al beeldmateriaal, of nog niet? En heb je al een huisstijl waar we met het ontwerp van de website bij aan kunnen sluiten? Pas als in hoofdlijnen duidelijk is hoe de website gestructureerd zal worden, gaan we die samen bouwen, en maken we keuzes voor de vormgeving.

Samen de website bouwen

Tijdens een aantal gesprekken bouwen we stap voor stap jouw website.  Telkens bekijken we, in jouw tempo, welke stap nodig is en verdelen we de taken voor de tussentijd. Een voorbeeld is: jij schrijft de teksten, terwijl ik de pagina’s aanmaak. Bij de eerstvolgende afspraak bekijken we samen jouw tekst, en plaatsen die op de juiste pagina. Ook voegen we de afbeeldingen in.

Publicatie

Wanneer je website klaar is, publiceren we die. Daarna kijken we of alles in orde is, en zetten we de laatste puntjes op de i.

Nazorg

Heb je achteraf nog hulp nodig? Ook dan kun je een beroep op mij doen.